Laatste nieuwsbrief

Gepubliceerd op

Dit is de laatste nieuwsbrief van Samen Sterk. Op 31 augustus eindigt het project Samen Sterk voor de Toekomst op Rotterdam-Zuid. Heel veel dank aan alle collega’s, project leiders, partners, meedenkers, dwarsdenkers, vakgroep-voorzitters, onderwijsmanagers, directeuren en bedrijven die Samen Sterk de afgelopen jaren mogelijk gemaakt hebben.

Voor het projectteam van Samen Sterk is het een einde van een mooi en bij-zonder tijdperk – en de start van de volgende fase: wat beklijft? Hoe verloopt het gebruik en het beheer van de resultaten?

De resultaten van Samen Sterk zijn heel gevarieerd: van een bol/bbl machinisten opleiding tot een flipping-the-classroom NauTechlokaal, van voorlichtingsposters tot keuzedelen en een deskstudy, en van minder meetbare resultaten als bewustwording en meer jongeren uit Rotterdam-Zuid die een duidelijker, passender plan voor hun toekomst hebben dankzij Samen Sterk voor de toekomst op Rotterdam-Zuid… 

Het einde van Samen Sterk voor de Toekomst op Rotterdam-Zuid is het begin van een volgende stap. Nog steeds, ook in 2020, hebben kinderen op Zuid minder kansen, hoewel de kansenongelijkheid iets kleiner is geworden. Dat is zeker niet alleen de verdienste van Samen Sterk, maar wij hopen en geloven wel dat we eraan bijgedragen hebben. Samen Sterk stopt, maar de kinderen op Zuid zijn er nog. Wij hopen van harte dat u ook in de toekomst betrokken wilt blijven bij de jeugd op Zuid. Samen Sterk.

Samen Sterk voor de Toekomst op Rotterdam-Zuid

Wilt u meer weten over het project Samen Sterk voor de Toekomst op Rotterdam-Zuid? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

STC Group
Jonneke de Jong (projectleider)
samensterk@stc-r.nl
010 44 86 000

Postbus 63140
3002 JC ROTTERDAM