Van bank naar werk: certificaten uitgereikt

Van de bank naar werk: certificaten uitgereikt

Gepubliceerd op

Op vrijdag 25 mei hebben dertien jongeren de eerste fase van het traject Samen Sterker afgerond. Dit is gevierd met het uitreiken van certificaten. De jongeren hebben drie maanden trainingen gevolgd om goed op de werkvloer te kunnen functioneren en hebben o.a. hun VCA, heftruck, reachtruck, IMDG 1.3 en BHV behaald. Met deze certificaten en hun verbeterde werkhouding gaan ze nu zelf aan de slag.

Het scholingstraject begon in maart met 30 jongeren die drie maanden in hun eigen toekomst wilden investeren en graag in de haven(gerelateerde) sector aan de slag wilden gaan. Voor de dertien jongeren die het traject tot een succesvol einde hebben gebracht, zijn er mogelijkheden om in de haven en de logistiek aan de slag te gaan. Tijdens hun werk worden zij nog een tijdje begeleid door een van de coaches van STC Group. Ook voor de betrokken collega’s was het een leerzaam traject met een mooi resultaat. We gaan nu zien welke lessen de jongeren in de praktijk meenemen en waar de STC-coaches successen bereiken op de werkvloer. Het traject Samen Sterker maakt deel uit van het project Samen Sterk voor de Toekomst op Rotterdam-Zuid.

 

Samen Sterk voor de Toekomst op Rotterdam-Zuid

Wilt u meer weten over het project Samen Sterk voor de Toekomst op Rotterdam-Zuid? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

STC Group
Jonneke de Jong (projectleider)
samensterk@stc-r.nl
010 44 86 000

Postbus 63140
3002 JC ROTTERDAM