Kersttassen actie voor Rotterdam-Zuid

Gepubliceerd op

Iedereen verdient een fijne kerst. Daarom wil STC Group (STC vmbo, mbo en hbo) gezinnen uit de regio Rotterdam die weinig te besteden hebben door middel van een Kersttassen Actie een feestelijkere kerst bezorgen.

Met deze actie krijgen 100 gezinnen uit Rotterdam-Zuid een goed gevulde tas met daarin leuke en praktische kwaliteitsproducten zoals (luxe) voedingsmiddelen, verzorgingsproducten en speelgoed. Studenten en medewerkers van STC Group brengen de tassen een aantal dagen voor kerst zelf bij de gezinnen thuis.

Onderdeel van de opleiding

Studenten met een logistieke opleiding bij STC Group werken als onderdeel van hun opleiding mee aan de Kersttassen Actie. Hiermee leren ze over logistieke uitdagingen zoals het verzamelen van de producten, orderpicking en distributie.

Samen Sterk voor de Toekomst op Rotterdam-Zuid

De Kersttassen Actie wordt uitgevoerd als onderdeel van het project ‘Samen Sterk voor de Toekomst op Rotterdam-Zuid’, een samenwerkingsproject tussen STC Group, het bedrijfsleven en diverse maatschappelijke organisaties. De groeiende jonge bevolking op Rotterdam-Zuid gaat in de toekomst een belangrijke rol spelen in Rotterdam en omgeving. Deze jongeren hebben echter een relatief laag opleidingsniveau en een grote afstand tot de arbeidsmarkt. Met het project Samen Sterk zetten de projectpartners zich in voor een betere toekomst voor deze jongeren.

Kom in actie

Wilt u een steentje bijdragen? U kunt ons helpen door middel van een donatie. Groot of klein, geld of in natura; alle hulp is welkom. Stuur daarvoor een e-mail naar kersttassenactie@stc-r.nl of doneer via NL17 RABO 010 795 3862 t.n.v. STC Group o.v.v. Kersttassen Actie. Heeft u vragen? Neem dan contact op met Jonneke de Jong, projectmanager. Telefoonnummer 010 – 448 61 23.

Samen Sterk voor de Toekomst op Rotterdam-Zuid

Wilt u meer weten over het project Samen Sterk voor de Toekomst op Rotterdam-Zuid? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

STC Group
Jonneke de Jong (projectleider)
samensterk@stc-r.nl
010 44 86 000

Postbus 63140
3002 JC ROTTERDAM